понедельник, 1 апреля 2013 г.

Пластмасова огорожа




Одна з переваг пластмасової огорожі - простота установки. Збирається віна на місці. Паркану з ПВХ не потрібен фундамент: він легкий і волога йому не страшна. Потрібно вкопати стовпи. Горизонтальні поперечки монтують на стовпи, а вже до поперечок кріплять панелі. Пластиковий паркан не потрібно фарбувати, він не проржавіє і не згниє, дуже легко відмиється. Незважаючи на часто дуже витончений вид, ПВХ-огорожі зносостійкі. Опори-стовпи і прикладені кріплення посилені зсередини арматурою, іноді їх облицьовують каменем. Варто відзначити, що облицювання паркану каменем, крім різних переваг, надає огорожі більш естетичний і респектабельний вигляд.

Міцність ПВХ-панелей на злам вище, ніж у дерева. Вони виготовляються за тією ж самою технологією, що і профіль пластикових вікон. Їм не страшні УФ-випромінювання, комахи, кислоти, бензин, жири. Закордонні виробники гарантують збереження кольору від 15 років до чверті століття. Основний мінус - висока ціна, яка доходила до ціни огорожі з цегли.

Всього 4 типи елементів складають пластиковий паркан: вертикальні панелі (заввишки-до 6м), горизонтальні лаги-поперечки, стовпи і козиркові елементи. Матеріал - щільний спінений ПВХ, отколерованний в різні кольори. Природно, що паркани реалізуються в комплектах, які включають в себе все необхідне: стовпи, дошки-панелі, поперечки, кріплення.

Візьміть на замітку: чим інтенсивніше барвник, тим гірше зберігається колір. Така вже особливість застосовуваних фарбувальних складів і пігментів. Температура експлуатації від -30 до +50 ° С. Для районів з більш низькою температурою панелі повинні містити збільшену кількість пластифікатора, що, як правило, відображається в технічній документації.

Паркани виглядають дуже акуратно й декоративні, що є чи не головним моментом, сприяючим зростаючої популярності нового виду огорож.

Комментариев нет:

Отправить комментарий