пятница, 5 апреля 2013 г.

Як створити в кімнаті затишок?





Приходячи додому, людина хоче розслабитися і відпочити. Але деколи кімната більше нагадує номер у дешевому готелі. На жаль, це говорить про те, що кімнаті дуже не вистачає затишку. Дійсно, навіть якщо в приміщенні зроблений чудовий ремонт, воно все одно може залишатися бездушним. Причому тривати це може роками. Як же додати затишку?
В першу чергу, варто підібрати гарне текстильне оформлення. Постарайтеся вибрати штори з натуральних матеріалів, таких як льон або бавовна. Жалюзі категорично не підійдуть, так як виглядають вони надто офіційно. Подбайте про те, щоб на вікнах була і тюль. Якщо ви живете на першому поверсі, то тюль має бути досить густою.


Подбайте і про красиві покривала на диванах, а також і подушках. Наволочки для подушок, ви, до речі, можете виготовити і самостійно, пошивши їх на машинці. Прикрасити їх можна за допомогою аплікацій, страз, різних вишивок. На підлогу постеліть килим, що має довгий ворс.

Подбайте про те, щоб у вашому інтер'єрі були книги. Вони можуть стояти на підвісних полицях або ж у книжковій шафі. На стіни можна повісити картини, причому як намальовані, так і вишиті. Добре будуть виглядати і фотографії, вставлені у відповідні рамки.

Подбайте і про освітлення. Краще. якщо крім люстри на стелі, будуть і настінні світильники, а також торшер. Створюючи інтер'єр, уникайте мізернї колірної гами. Якщо ваш інтер'єр буде оформлений в нудних, тьмяних відтінках, то він буде виглядати незатишно, безлико і тоскно. Краще зупиніться на чистих, теплих кольорах, які несуть в собі радість і світло.

Комментариев нет:

Отправить комментарий