среда, 3 апреля 2013 г.

Всі типи ремонту




Ремонт поділяється на 3 основні типи, які знаходяться нижче:


Перший тип - косметичний ремонт. Найдешевший тип ремонту складається в основному у виконанні оздоблювальних робіт, що не зачіпають реконструкцію основних сантехнічних трас і електропроводки. Основне завдання косметичного ремонту полягає в тому, щоб усунути дефекти попереднього ремонту, що з'явилися в процесі експлуатації останнього. Найпоширенішими процедурами при косметичному ремонті є фарбування стін і вирівнювання їх перед фарбуванням, фарбування стель або переклеювання шпалер, заміна підлогових покриттів і установка нових наличників і плінтусів. Такий вид ремонту актуальне в тому випадку, якщо вам просто захотілося змінити декорації чи освіжити приміщення, а всі комунікаційні траси не пошкоджені.

Другий тип - капітальний ремонт. Більш дорогий і складний тип ремонтних робіт має на увазі заміну всіх комунікаційних трас, демонтаж і установку дверей і вікон, а також всі види штукатурних і малярських робіт. Іноді в процесі проведення капітального ремонту можуть бути додані нові елементи, що змінюють стиль приміщення (колони, арки, ніші та пілястри). Зазвичай капітальний ремонт виконується одночасно у всіх приміщеннях в будинку, тому під час його проведення краще кудись з'їхати.

Третій тип - євроремонт. Таке поняття, як євроремонт, абсолютно умовно і дісталося у спадок з далеких 90-х років минулого століття. У той час євроремонт увазі лише використання дорогих, більш якісних, імпортних будівельних матеріалів, які ставилися на противагу звичайним ремонту. Сьогодні, євроремонт - це вже обов'язково запрошений дизайнер, який підбирає всі найкращі і сучасні будівельні матеріали і технології для виконання ремонту. Дуже популярний підхід щодо зонування приміщень, багаторівневому пристрою стель і підлог, точкових світильників і підсвічування, декоративних покриттів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий