четверг, 4 апреля 2013 г.

Як зробити перегородку з гіпсокартону?




У недавньому минулому ряди будівельних матеріалів поповнив гіпсокартон. Він був революційно новим матеріалом, який за своїми характеристиками перевершує дерево. Використовуючи гіпсокартон, можна зводити конструкцію будь-якої складності в дуже короткі терміни.

В основу перегородки входить каркас, який буде зроблений з металевого профілю або дерев'яного бруса. Саме за допомогою нього з'єднується каркас необхідної форми і розмірів. По всьому периметру стіни зміцнюємо профілем. Важливо, щоб профіль міцно тримався. Напрямні профілі повинні бути встановлені вертикально. Аналогічно прибиваються профілі до стелі та підлоги. Закрыплюйте профілі за допомогою саморізів. Це є більшою гарантією кращої фіксації профілів.

Якщо потрібно провести проводку, зробіть це заздалегідь. Пропустіть її під профілем. Лише після цього можете приступати до установки гіпсокартону.

Лист гіпсокартону тулиться впритул до профіля і прикручується саморізами за допомогою шуруповерта. Встановіть достатню швидкість шуруповерта, щоб не розірвати край гіпсокартону саморізом. Саморіз необхідно поглибити всього лише на один сантиметр. Тепер кожний наступний лист гіпсокартону прикручується впритул до попереднього поки не заповниться вся поверхня перегородки.

Коли ви закінчили встановлювати гіпсокартон з одного боку, вставте між профілями ущільнювач (пінопласт, вата). Тільки потім приступайте до установки гіпсокартону на іншій стороні перегородки. Така перегородка буде мати хорошу шумо-і теплоізоляцію.

Комментариев нет:

Отправить комментарий