вторник, 2 апреля 2013 г.

Як правильно клеїти шпалери?




При виконанні такої ремонтної операції, як обклеювання шпалерами стін, особливу увагу завжди приділяється клейовому розчину. Найбільш ефектно застосовувати саме той вид клею, який підходить для різних типів покриттів. Наприклад, для флізелінових шпалер потрібні кілька різних сумішей клею. В основному його продають в сухому вигляді, а приводити клей в робочий стан потрібно шляхом розмішування і розчинення в звичайній воді з-під крана.

Клейовий порошок необхідно залишати на 2-4 години до нормального "розчинення". Потім необхідно цей клей добре розмішати і в розчині розбити всі утворені грудочки. У результаті повинна вийти однорідна клейова маса. Всі не розчиненні грудки можна видалити, процідивши клейовий розчин через марлю.

Багато магазинів у всесвітній мережі пропонують і інший варіант матеріалів для обробки в кімнатах різних приміщень. Це безліч різних видів шпалер, а також в їх числі і шпалери самоклеючі. Даним видом шпалер можна робити декор як стін, так і віконних або дверних укосів, а також різних тумб і шаф, тобто предметів меблів. Цим покриттям можна оформляти приміщення в одному стилі без різних проблем.

Звичайний рулон має довжину трохи більше п'ятнадцяти метрів і ширину від 50 до 100 сантиметрів. Такі шпалери наклеюються внахлест на стіни, оббиті картоном і оргалітом. Важливий момент - у наш час можна придбати в магазині і на ринку будматеріалів та універсальні шпалери "під фарбування". На даних шпалерах малюнок є рельєфним. Такі шпалери можуть бути зроблені з флізеліну, паперу, а також скловолокна. Даний матеріал зустрічається в основному білого кольору, а для фарбування таких шпалер застосовують водоемульсійні фарби.

Комментариев нет:

Отправить комментарий