среда, 10 апреля 2013 г.

Як зробити з готеля казку?




Досить часто в готелях змінюється інтер'єр. Чи замислювалися ви, чому? Вся справа в тому, що готельний бізнес розрахований не тільки на постійних клієнтів.

Бізнес не буде розвиватися без залучення нових клієнтів. Тому дуже важливо при будівництві готелю чітко спланувати інтер'єр приміщень, детально опрацювати декорування готелю.

Як правило, при ремонті бажано провести ретельне перепланування приміщень.

У ході перепланування архітектор змінює положення столів, змінює різні елементи декору, наприклад, стояча вазу на щось інше. Звичайно, під час ремонту готель не працює, а значить, для того, щоб очікування клієнтів виправдалися, необхідно до даного питання підійти дуже відповідально.

Для того, щоб у наслідку не було проблем після декорування приміщень, важливо дотримуватися встановлених норм. Звичайно, що в приватному закладі перепланування стін не викличе питань, але у типовій або тематичній планіровці на це буде звертатися увага. Тому ескізний дизайн-проект дуже важливий на першому етапі.

Також важливою деталлю при плануванні готелю є правильно розміщені бари.

Проектування барів займає досить велику частину всієї роботи. Природно, у готелі цей елемент повинен бути не тільки стильним, але і функціональним. Зрозуміло, що треба продумати розміщення барної стійки, її зовнішній вигляд, відповідність загальному дизайну готелю. Не можна допустити, щоб дизайн бару відрізнявся від загального проектування, від стільців в готелі, від решти меблів, яка знаходиться в холі, від варіантів колірного рішення. Саме тому даний проект - дуже серйозний етап при плануванні приміщення.

Для того, щоб весь інтер'єр виглядав завершенно, розробляється комплексне проектування. Ціна дизайн-проекту залежить від масштабів комплексного проектування. У даному проектуванні укладені всі основні етапи роботи. Цей метод дуже популярний, тому що завдяки йому є можливість представити остаточний варіант перепланування. Особливо важливо це для тих організацій, які безпосередньо займаються комплексним проектуванням.

Весь комплексний проект включає в себе: початкову задумку, узгоджене рішення всіх працівників, нові рішення, координування ідей, прийняття остаточного рішення, заснованого на попередніх правилах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий