пятница, 12 апреля 2013 г.

Особливості каркасних будинків



Каркасні будинки сьогодні надзвичайно популярні. Оригінальний дизайн, екологічно чисті будівельні матеріали, можливість побудувати житло за індивідуальним проектом і, що важливо, прийнятна вартість - все це робить каркасні будинки досить привабливими для всіх охочих залишити тісні квартири і почати нове життя. Проте не все так просто.

среда, 10 апреля 2013 г.

Як зробити з готеля казку?




Досить часто в готелях змінюється інтер'єр. Чи замислювалися ви, чому? Вся справа в тому, що готельний бізнес розрахований не тільки на постійних клієнтів.

вторник, 9 апреля 2013 г.

Ремонт дерев'яних вікон




Дерев'яні вікна є свого роду класикою інтер'єру. Крім того, що вони служать для опадання світла в квартиру, вони є і прекрасним елементом інтер'єру. Але, на жаль, дерев'яні вікна після закінчення деякого часу можуть втратити свій зовнішній вигляд. Під впливом перепаду температур і вологості рами можуть збільшуватися або зменшитися.

понедельник, 8 апреля 2013 г.

Як побудувати паркан для будинку або дачі?



Паркан є лицем вашого будинку або дачної ділянки. Він не тільки відгороджує територію, але і захищає її від зайвих відвідувачів. Сьогодні паркани є воістину справжньою окрасою будинків. Наприклад, на заході дерев'яний паркан є символом престижу та достатку.

пятница, 5 апреля 2013 г.

Як створити в кімнаті затишок?





Приходячи додому, людина хоче розслабитися і відпочити. Але деколи кімната більше нагадує номер у дешевому готелі. На жаль, це говорить про те, що кімнаті дуже не вистачає затишку. Дійсно, навіть якщо в приміщенні зроблений чудовий ремонт, воно все одно може залишатися бездушним. Причому тривати це може роками. Як же додати затишку?

четверг, 4 апреля 2013 г.

Як зробити перегородку з гіпсокартону?




У недавньому минулому ряди будівельних матеріалів поповнив гіпсокартон. Він був революційно новим матеріалом, який за своїми характеристиками перевершує дерево. Використовуючи гіпсокартон, можна зводити конструкцію будь-якої складності в дуже короткі терміни.

вторник, 2 апреля 2013 г.

Як правильно клеїти шпалери?




При виконанні такої ремонтної операції, як обклеювання шпалерами стін, особливу увагу завжди приділяється клейовому розчину. Найбільш ефектно застосовувати саме той вид клею, який підходить для різних типів покриттів. Наприклад, для флізелінових шпалер потрібні кілька різних сумішей клею. В основному його продають в сухому вигляді, а приводити клей в робочий стан потрібно шляхом розмішування і розчинення в звичайній воді з-під крана.

понедельник, 1 апреля 2013 г.

Пластмасова огорожа




Одна з переваг пластмасової огорожі - простота установки. Збирається віна на місці. Паркану з ПВХ не потрібен фундамент: він легкий і волога йому не страшна. Потрібно вкопати стовпи. Горизонтальні поперечки монтують на стовпи, а вже до поперечок кріплять панелі. Пластиковий паркан не потрібно фарбувати, він не проржавіє і не згниє, дуже легко відмиється. Незважаючи на часто дуже витончений вид, ПВХ-огорожі зносостійкі. Опори-стовпи і прикладені кріплення посилені зсередини арматурою, іноді їх облицьовують каменем. Варто відзначити, що облицювання паркану каменем, крім різних переваг, надає огорожі більш естетичний і респектабельний вигляд.