суббота, 30 марта 2013 г.

Як правильно утеплити свій будинок?




Всі хочуть, щоб у їхньому будинку завжди було затишно, тепло  та комфортно. Утеплювати будинок можна всередині і зовні. Пінопласт є універсальним матеріалом при будівництві,  та завдяки своїм шумо і теплоізоляційних властивостях чудово підійде для виконання цього типу робіт.
Тим більше його монтаж можна провести власноруч, при цьому не володіючи якимись спеціальними будівельними навичками.

Для початку з'ясуємо, як утеплити стіни будинку зовні. Запам'ятайте, чим товще лист пінопласту, тим краще він зберігає тепло. Купуйте спеціальний клей, який здатний витримати будь-який інтервал температур. Стіна, на яку буде клеїтися пінопласт, повинна бути заздалегідь підготовлена. Якщо існують значні нерівності, їх краще заздалегідь видалити.

Розведіть клей в зручній ємності. Змішуйте його з водою згідно пропорціям, зазначеним виробником на упаковці. Клей не повинен бути густим або рідким.

Нанесіть за допомогою шпателя рівномірно клей по всьому листу пінопласту. Прикладіть його до стіни і зафіксуйте. Таку ж процедуру проведіть і з наступним аркушем пінопласту. Навіть якщо між листами будуть зазори, вони заповняться монтажною піною. Заповніть пінопластом всю поверхню стіни.

Для того щоб пінопласт краще тримався, використовуйте спеціальні грибки. Встановіть їх в дірки, просвердлені перфоратором. Втопите капелюшок грибків на незначну відстань, щоб не пошкодити пінопласт.

Комментариев нет:

Отправить комментарий