пятница, 29 марта 2013 г.

Які вікна вибрати для заміського будинку?




Будівництво заміського будинку включає в себе вибір вікон, які будуть не тільки служити прикрасою будинку, але і захищати його від сторонніх вуличних звуків та негоди.

 Сучасний ринок пропонує різні види вікон - дерев'яні, металеві та пластикові. Всі вони мають свої плюси та мінуси, а також відрізняються за ціною. Які ж з них більше підійдуть для заміського будинку?

Вікна з пластику набагато краще дерев'яних захищають будинок від сторонніх звуків. Також вони відмінно зберігають домашнє тепло. Але пластикові вікна не пропускають повітря, на відміну від дерев'яних, тому приміщення з такими вікнами необхідно частіше провітрювати і необхідно забезпечити хорошу вентиляцію в будинку, інакше на віконних укосах може з'явитися цвіль. Замовити пластикові вікна набагато дешевше, ніж замовити дерев'яні вікна, тому вони користуються більшою популярністю серед споживачів. Пластикові вікна вписуються в будь-який інтер'єр, за ними легко доглядати, їх не потрібно щорічно фарбувати або покривати лаком, як цього вимагають дерев'яні вікна.

Дерев'яні вікна - це конструкція з натурального матеріалу, що є вирішальним фактором вибору для деяких покупців. Дерев'яні вікна добре підтримують мікроклімат у будинку, такі вікна не впливають не екологічну обстановку в приміщенні завдяки натуральності матеріалу. Покупці не дивляться на те, що такі вікна стоять в два рази дорожче пластикових, а то й більше. Для них головне - екологічність матеріалу. Не так давно у продажу з'явилися вікна з клеєного бруса, які довговічніше вікон з цільного дерева, але й коштують дорожче. Вікна зроблені аналогічно пластиковим, мають таку ж фурнітуру і спосіб використання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий