четверг, 28 марта 2013 г.

Як правильно вибрати підлогове покриття?


Підлога - це одна з найбільш експлуатованих частин у будь-якому будинку. Вона щодня піддається різним зовнішнім впливам: ми по ній ходимо, ставимо важкі предмети, миємо і так далі. Саме тому вирішивши зробити в будинку ремонт, особливу увагу варто приділити підлоговому покриттю. Сучасний ринок будівельних матеріалів дуже різноманітний. Будь-хто може вибрати покриття для своєї підлоги, яке буде доступне йому по ціні.

Цікаво, що люди старшого покоління бажають використовувати для покриття підлоги лінолеум, тому як він більш доступний, а також завдяки багаторічному використанню цього матеріалу, ми до нього звикли. Але сьогодні непрактичні матеріали поступаються місцем більш сучасним і цікавим.
 Так, не секрет, що в сучасних квартирах все частіше використовується ламінат, який не тільки простий в укладанні, але і невибагливий в експлуатації. Ламінат легко встановити навіть власними силами, адже тут навіть не потрібно вчиняти якихось активних дій, вся підлога оформляється за лічені години. Популярність ламінату підтверджує зростаюче з кожним днем число його видів. Особливим попитом серед покупців користується Люкс - Підлога, яка відрізняється більшою стійкістю і міцністю. До речі сказати, дуже зручно те, що зіпсувавши одну дощечку ламінату, її завжди можна замінити на нову, для цього потрібно знати лише номер ламінату і його колірне позначення.
 Ламінат дещо дорожче багатьох інших матеріалів для покриття підлоги, але при цьому він набагато більш практичний і екологічний. Багатьом господаркам ламінат подобається ще й через своїх якостей, які проявляються під час прибирання. Дуже зручно те, що він не вбирає грязь, яку ми часто приносимо в будинок в дощову погоду. Якісний ламінат відштовхує воду, але все ж фахівці рекомендують сильно не експериментувати з вологою, тому що дощечки можуть розбухнути і втратити свою форму.
 Саме через свої якості, у числі яких зносостійкість, ламінат став дуже популярним в нашій країні. Багато фірмові магазини хвалять і рекомендують ламінат quick - step, який максимально стійкий до подряпин і іншим «травм». А для того щоб покупка ламінату не обійшлася вам в копієчку, можна закупити його в сезон розпродажів або замовити безпосередньо у виробника через фірмовий інтернет-магазин. Підлогове покриття сьогодні відповідає світовим стандартам і побажанням багатьох господинь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий