воскресенье, 31 марта 2013 г.

Чи потрібно робити ремонт перед продажем квартири?




Це питання хвилює багатьох людей. Їх побоювання цілком зрозумілі. З одного боку, квартира у відмінному стані буде користуватися великим попитом, але, з іншого, ремонт неминуче збільшує вартість нерухомості (в середньому, на 8 - 10%), тому може статися так, що виникнуть певні складнощі з пошуком покупця. Саме з цієї причини фахівці радять ретельно прорахувати всі витрати і з'ясувати, чи окупляться заплановані роботи при реалізації квартири.

суббота, 30 марта 2013 г.

Як правильно утеплити свій будинок?




Всі хочуть, щоб у їхньому будинку завжди було затишно, тепло  та комфортно. Утеплювати будинок можна всередині і зовні. Пінопласт є універсальним матеріалом при будівництві,  та завдяки своїм шумо і теплоізоляційних властивостях чудово підійде для виконання цього типу робіт.
Тим більше його монтаж можна провести власноруч, при цьому не володіючи якимись спеціальними будівельними навичками.

пятница, 29 марта 2013 г.

Які вікна вибрати для заміського будинку?




Будівництво заміського будинку включає в себе вибір вікон, які будуть не тільки служити прикрасою будинку, але і захищати його від сторонніх вуличних звуків та негоди.

 Сучасний ринок пропонує різні види вікон - дерев'яні, металеві та пластикові. Всі вони мають свої плюси та мінуси, а також відрізняються за ціною. Які ж з них більше підійдуть для заміського будинку?

четверг, 28 марта 2013 г.

Як правильно вибрати підлогове покриття?


Підлога - це одна з найбільш експлуатованих частин у будь-якому будинку. Вона щодня піддається різним зовнішнім впливам: ми по ній ходимо, ставимо важкі предмети, миємо і так далі. Саме тому вирішивши зробити в будинку ремонт, особливу увагу варто приділити підлоговому покриттю. Сучасний ринок будівельних матеріалів дуже різноманітний. Будь-хто може вибрати покриття для своєї підлоги, яке буде доступне йому по ціні.